ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Πολιτική Παράδοσης/ΕπιστροφήςΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Η αποστολή των  προϊόντων γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.


 
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 


Για την Ελλάδα:


Τα έξοδα
Αποστολής με Αντικαταβολή είναι 5,50€ (4.00€ η αποστολή + 1.50€ η αντικαταβολή, με φπα)
*(Γ
ια κάθε επιπλεόν κιλό υπάρχει χρέωση 1,50€ για τους χερσαίους προορισμούς και 1,70€ για τις νησιωτικές περιοχες) 


Τα έξοδα Απλής Αποστολής σε περίπτωση που επιλέξετε ώς τρόπο πληρωμής την
πιστωτική κάρτα ή την κατάθεση σε λογαριασμό είναι 4.00€.*(Για κάθε επιπλεόν κιλό υπάρχει χρέωση 1,50€ για τους χερσαίους προορισμούς και 1,70€ για τις νησιωτικές περιοχες) , σε περίπτωση που είστε εκτός του κέντρου της πόλης, δεν υπάρχει δηλαδή κατάστημα γενικής ταχυδρομικής, τα έξοδα αποστολής είναι 11€, κάτι που δεν ισχύει στην αντικαταβολή.

Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 70 € (σε προϊόντα) η αποστολή είναι δωρεάν.

Για την Κύπρο:

Μπορείτε να λάβετε το Yologift σας με 2 τρόπους στην Κύπρο:

1)Τα έξοδα Αποστολής είναι 20.00€ έως 2kg. Για παράδοση σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Για τις αποστολές στην Κύπρο θα πρέπει να έχει προηγηθεί η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό*(Για κάθε επιπλεόν κιλό υπάρχει χρέωση 4,50€).

2)Τα έξοδα Αποστολής είναι 10.00€ εως 5kg. Για παράδοση σε 10 ημερολογιακές ημέρες. Για τις αποστολές στην Κύπρο θα πρέπει να έχει προηγηθεί η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό
*Οι παραγγελίες σε αυτή την περίπτωση θα πηγαίνουν στην Γενική ταχυδρομική κάθε Πέμπτη, άσχετα το πότε καταχωρήθηκε η παραγγελία στο σύστημά μας.

Σημείωση: Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του δέματος με ταχυδρομείο, χρειάζεται περίπου 5-7 ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος καθώς διαφέρει από το κιλά του δέματος.


Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή ενός προϊόντος , επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2226024405 ή στείλτε μας σχετικό e-mail στο info@yologift.gr εντός 14 ημερών και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
• Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της νέας παραγγελίας επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς .
• Μετά το χρονικό περιθώριο των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, οι αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές.
• Η αλλαγή δεν γίνεται αποδεκτή σε προϊόντα από τα οποία έχουν αφαιρεθεί οι αρχικές συσκευασίες, είναι χρησιμοποιημένα ή κατεστραμμένα.
• Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με σχετικό e-mail εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής.
• Προσοχή: το κατάστημα μας δεν ακολουθεί πολιτική επιστροφής χρημάτων εκτός από την περίπτωση ελαττωματικών – κατεστραμμένων εμπορευμάτων.
• Δεν επιστρέφουμε οποιεσδήποτε δαπάνες ή επιβαρύνσεις αποστολής (μεταφορικά – αντικαταβολές).
• Το κατάστημα μας ακολουθεί την Ελληνική νομοθεσία και τους κανονισμούς.

Newsletter
Έλα να γίνουμε φίλοι
Επικοινωνία
Email: info@yologift.gr
Τηλ: 2226024405
Ωράριο Λειτουργίας: 10:00-17:00
Διεύθυνση: Ερμού 73,
Λουτρά Αιδηψού, τκ 34300


            
Επικοινωνία
Email: info@yologift.gr
Τηλ: 2226024405
Ωράριο Λειτουργίας: 10:00-17:00
Διεύθυνση: Ερμού 73,
Λουτρά Αιδηψού, τκ 34300


            


Newsletter
Έλα να γίνουμε φίλοι


© 2017 - yologift.gr
© 2017 - yologift.gr
Back to top