ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Πολιτική Παράδοσης/ΕπιστροφήςΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Η αποστολή των  προϊόντων γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.


 
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 


Για την Ελλάδα:


Τα έξοδα
Αποστολής με Αντικαταβολή είναι 5,50€ (4.00€ η αποστολή + 1.50€ η αντικαταβολή, με φπα)
*(Γ
ια κάθε επιπλεόν κιλό υπάρχει χρέωση 1,50€ για τους χερσαίους προορισμούς και 1,70€ για τις νησιωτικές περιοχες) 


Τα έξοδα Απλής Αποστολής σε περίπτωση που επιλέξετε ώς τρόπο πληρωμής την
πιστωτική κάρτα ή την κατάθεση σε λογαριασμό είναι 4.00€.*(Για κάθε επιπλεόν κιλό υπάρχει χρέωση 1,50€ για τους χερσαίους προορισμούς και 1,70€ για τις νησιωτικές περιοχες) , σε περίπτωση που είστε εκτός του κέντρου της πόλης, δεν υπάρχει δηλαδή κατάστημα γενικής ταχυδρομικής, τα έξοδα αποστολής είναι 11€, κάτι που δεν ισχύει στην αντικαταβολή.

Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 70 € (σε προϊόντα) η αποστολή είναι δωρεάν.

Για την Κύπρο:

Μπορείτε να λάβετε το Yologift σας με 2 τρόπους στην Κύπρο:

1)Τα έξοδα Αποστολής είναι 20.00€ έως 2kg. Για παράδοση σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Για τις αποστολές στην Κύπρο θα πρέπει να έχει προηγηθεί η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό*(Για κάθε επιπλεόν κιλό υπάρχει χρέωση 4,50€).

2)Τα έξοδα Αποστολής είναι 10.00€ εως 5kg. Για παράδοση σε 10 ημερολογιακές ημέρες. Για τις αποστολές στην Κύπρο θα πρέπει να έχει προηγηθεί η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό
*Οι παραγγελίες σε αυτή την περίπτωση θα πηγαίνουν στην Γενική ταχυδρομική κάθε Πέμπτη, άσχετα το πότε καταχωρήθηκε η παραγγελία στο σύστημά μας.

Σημείωση: Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του δέματος με ταχυδρομείο, χρειάζεται περίπου 5-7 ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος καθώς διαφέρει από το κιλά του δέματος.


Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή ενός προϊόντος , επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2226024405 ή στείλτε μας σχετικό e-mail στο info@yologift.gr εντός 14 ημερών και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
• Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της νέας παραγγελίας επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς .
• Μετά το χρονικό περιθώριο των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, οι αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές.
• Η αλλαγή δεν γίνεται αποδεκτή σε προϊόντα από τα οποία έχουν αφαιρεθεί οι αρχικές συσκευασίες, είναι χρησιμοποιημένα ή κατεστραμμένα.
• Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με σχετικό e-mail εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής.
• Προσοχή: το κατάστημα μας δεν ακολουθεί πολιτική επιστροφής χρημάτων εκτός από την περίπτωση ελαττωματικών – κατεστραμμένων εμπορευμάτων.
• Δεν επιστρέφουμε οποιεσδήποτε δαπάνες ή επιβαρύνσεις αποστολής (μεταφορικά – αντικαταβολές).
• Το κατάστημα μας ακολουθεί την Ελληνική νομοθεσία και τους κανονισμούς.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την κατάθεση του ποσού των εξόδων μεταφοράς και της αντικαταβολής, σε τραπεζικό της λογαριασμό, σε περίπτωση που δεν παραλάβεται την παραγγελία σας.
Επικοινωνία
Email: info@yologift.gr
Τηλ: 2226024405
Ωράριο Λειτουργίας: 10:00-17:00
Διεύθυνση: Ερμού 73,
Λουτρά Αιδηψού, τκ 34300


            
Επικοινωνία
Email: info@yologift.gr
Τηλ: 2226024405
Ωράριο Λειτουργίας: 10:00-17:00
Διεύθυνση: Ερμού 73,
Λουτρά Αιδηψού, τκ 34300


            
© 2017 - yologift.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2017 - yologift.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top